Goedkope hockeykleding

Je bent op zoek naar goede hockeykleding, maar hebt geen zin om meer dan 75 euro te besteden aan een hockeyshirt, hockeybroek/hockeyrokje, hockeyschoenen en hockeysokken? We geven je graag een aantal tips voor kopen van goedkope hockeykleding. Naast het kopen van hockeykleding aanbiedingen en sale, zijn er ook een aantal hockeymerken van zeer goede kwaliteit met scherpe prijzen voor een volledige hockeyoutfit. Zo heeft Decathlon het eigen merk Korok waar je voor rond de 15 euro al een hockeyshirt, hockeybroek of hockeyrokje en hockeysokken kan kopen. Hockeydirect en Plutosport hebben altijd hockeykleding sale en top hockeymerken tegen hoge kortingen.

Hockeydirect

Hockeydirect is één van de grootste hockeywinkels van Nederland. Ook voor goedkope hockeykleding kan je terecht bij Hockeydirect. Heel veel Reece, Idian Maharadja en Adidas hockeykleding met een korting van tussen de 20 en 70 procent. Het hockeykleding aanbod van Hockeydirect bestaat uit o.a. bekende merken als Adidas, Nike, Osaka, Reece, Brabo, Indian Maharadja en Hingley. Onder andere keuze uit veel hockeyshirts, hockeyrokjes, hockeybroeken, hockeyschoenen en hockeysokken in de aanbieding.

Ook heeft Hockeydirect de officiële nationale team kleding van de KNHB regelmatig in de aanbieding.

Bol.com

Ook Bol.com heeft een grote collectie hockeykleding. De webshop heeft onder meer bekende hockeymerken als Adidas, The Indian Maharadja, Reece en Osaka. Ook zijn er meerdere hockeyshops die hockeykleding via Bol.com verkopen, zodat je vrijwel alle merken bij Bol.com kan kopen. Je kan bij Bol.com onder meer terecht voor het aanschaffen van hockeyshirts, hockeyrokjes, hockeybroeken, hockeysokken en trainingspakken. Maar wist je dat Bol ook goedkope hockeysticks en goedkope hockeyschoenen heeft?

Ga naar Bol.com

Decathlon

Het Franse Decathlon wordt ook in Nederland steeds groter met haar uitgebreide assortiment in vrijwel alle sporten, waaronder hockey. Ze hebben het eigen merk Korok, aangevuld met sportkleding uit de Kipsta collectie (voor hardlopers). De meeste kledingstukken van Korok worden door klanten met minimaal 4 van de 5 sterren beoordeeld, ondanks de lage prijs krijg je dus hockeykleding van een goede kwaliteit. Voor zo’n 17 euro heb je al een hockeyrokje + hockeysokken bij Decathlon. Ook voor goedkope hockeyschoenen kan je terecht bij Decathlon, vanaf ongeveer 28,- euro heb je al hockeyschoenen van het eigen merk Korok. Maar Decathlon heeft ook een aantal hockeyschoenen voor onder de 100 euro van de merken Adidas, Asics en Dita.

Ga naar Decathlon

Plutosport

Plutosport staat bekend om de lage prijzen op sportkleding en de vele aanbiedingen. Ook heeft Plutosport veel hockeykleding aanbiedingen. Onder meer merken als Adidas, Jako, Reece, Brabo, Osaka en Under Armour worden tegen scherpe prijzen aangeboden. Jammer is dat de verzendkosten van 6,95 euro wat aan de hoge kant zijn, maar bij andere webshops zijn deze kosten vaak in de prijs van de kleding verwerkt waardoor je in totaal meer betaalt.