Fietsklem hockeystick

Tijdens het fietsen kan je beter niet met de hockeystick in de hand fietsen. Je brengt hiermee jezelf en het andere verkeer namelijk in gevaar, omdat je minder goed kan remmen en sturen met één hand. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een hockeystick veilig mee te nemen op je fiets. Zo kan je kiezen voor een hockeysticktas over je schouder, maar misschien nog wel de veiligste optie is om gebruik te maken van een fietsklem of hockeystickklem. Deze klem zorgt ervoor dat je hockeystick vast blijft zitten aan je fiets en jij dus met twee handen aan het stuur kan fietsen.

Wat is een goede hockeystick fietsklem?

De Brabo fietsklem is een goede fietsklem voor je hockeystick. De klem is gemaakt van lichtmetaal en is te monteren op de meeste fietsen. (Let op, we lezen in beoordelingen dat de hockeystickklem minder geschikt is voor transportfietsen). De montage gaat eenvoudig met het aandraaien van één schroef. Je kan je hockeystick vervolgens tussen stickklem klemmen, zodat je in het vervolg met twee handen aan het stuur kan fietsen en je je hockeystick veilig meeneemt op de fiets.

Bij Bol.com zijn hockeystick fietsklemmen te koop van verschillende merken, maar Brabo heeft als enige hockeymerk een hockeyklem voor je fiets te koop. Al sinds de introductie laten wij onze kinderen met de Brabo hockeyklem op de fiets naar de club gaan om te voorkomen dat de hockeystick tussen de spaken komt. De fiets hockeyklemmen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Hockeystick fietsklemmen zijn te koop bij Hockeydirect & Bol.com