Goedkope hockeyschoenen

Ga je beginnen met hockeyen en weet je nog niet zo goed of je hockeyen leuk gaat vinden? Kies dan voor goedkope hockeyschoenen. Je kan wel meteen met de beste hockeyschoenen op het hockeyveld verschijnen, maar als je het uiteindelijk niet leuk vindt dan is dit zonde van je geld. In dit blog geven we je een aantal tips voor het kopen van goedkope hockeyschoenen. Waar kan je ze het beste kopen en welke merken hebben goede betaalbare hockeyschoenen?

Hockeyschoenen voor de beginnende hockeyer

Ga je voor het eerst hockeyen om het uit te proberen, dan raden we aan om normale sportschoenen te dragen met een grof profiel of kleine nopjes. Op die manier kan je eerst even een keer kijken of je hockeyen leuk vindt en nog vaker op het veld zal staan.

Welke merken hebben goedkope hockeyschoenen?

Er zijn een aantal hockeyschoenmerken die goedkope hockeyschoenen op de markt brengen. Bekendste is natuurlijk de collectie van Decathlon. Deze collectie schoenen is uitgebracht onder het merk Kipsta, van oorsprong vooral bedoelt voor voetballers, maar het merk heeft inmiddels ook een aantal hockeyschoenen speciaal voor op het hockeyveld.

Ook merken als Brabo, Dita, Grays, Reece en Adidas hebben een aantal hockeyschoenen voor junioren en volwassenen tegen zeer betaalbare prijzen.

Hockeyschoen aanbiedingen

Met enige regelmaat zijn hockeyschoenen in de aanbieding. Webshops worden ieder jaar weer voorzien van nieuwe collecties hockeyschoenen met kleine veranderingen in design en technologie. De ‘oude hockeyschoenen’ moeten op dat moment zo snel mogelijk weer worden verkocht om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Tegenwoordig is het zelfs zo dat er zo vaak nieuwe collecties zijn en zoveel shops, dat er gedurende het hele jaar hockeyschoenen in de sale te vinden zijn. Onder meer merken als Adidas, Dita, Grays, Brabo, Reece en Asics zijn met hoge korting te koop bij veel webshops.

Wij hebben voor je uitgezocht welke webshops op dit moment de beste hockeyschoen aanbiedingen hebben. Bij de meeste webshops is verzending gratis en in een aantal gevallen is ook retourneren gratis mogelijk.

Deze webshops hebben op dit moment goedkope hockeyschoenen: